MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Oceniamy piłkarzy Wisły za cały sezon 2023/2024. Liczyła się liga i Puchar Polski

Oceniamy piłkarzy Wisły za cały sezon 2023/2024. Liczyła się liga i Puchar Polski

"Było o wiele trudniej niż się spodziewałem" - stwierdził Carlo Ancelotti

"Było o wiele trudniej niż się spodziewałem" - stwierdził Carlo Ancelotti

Polecamy

Kim jest ukochany Marceliny Zawadzkiej? Na brak pieniędzy nie może narzekać

Kim jest ukochany Marceliny Zawadzkiej? Na brak pieniędzy nie może narzekać

Zachwycająca tarta z truskawkami i mascarpone. Zniknie do ostatniego okruszka

Zachwycająca tarta z truskawkami i mascarpone. Zniknie do ostatniego okruszka

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne