19 udanych kuchennych rewolucji na Śląsku
Program "Kuchenne rewolucje" od 2010 roku cieszy się niesłabnącą oglądalnością. Prowadząca Magda Gessler przeprowadziła już w województwie śląskim ponad 30 rewolucji w restauracjach. Sporo z nich niestety zostało zamkniętych lub sprzedanych. Były też nieudane rewolucje, np. w Le Papilon Noir w Katowicach, Karczmie Bochenek w Herbach czy Barze Urlop w Katowicach.
Są też wygrani. Takie lokale, jak np. Pod Prosiakiem w Tychach czy Malinówka w Wiśle, cieszą się niesłabnącym powodzeniem klientów.
ZOBACZ PONIŻEJ
Tutaj Kuchenne rewolucje się udały - sprawdź w galerii zdjęciowej
Kuchenne Rewolucje emitowane są od 2010 roku. Magda Gessler zazwyczaj przewraca zastane restauracje do góry nogami. Zmieniany jest wystrój lokali, pozycje w karcie dań, a także nazwy restauracji. W wielu przypadkach prowadząca musi dokonać również zmiany w mentalności i przyzwyczajeniach właścicieli restauracji. Nie brakuje łez, nerwów, przekleństw a nawet stłuczonych talerzy. Prawie zawsze jednak rewolucja kończy się pozytywnie.
Program "Kuchenne Rewolucje" powstał na licencji brytyjskiego formatu „Kitchen Nightmares”, którego gospodarzem jest kontrowersyjny Gordon Ramsay.
Dasz sobie radę? Spróbuj
Nie tylko o niedźwiedziach, które mieszkały w minizoo w Lesznie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?