Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

II Zjazd Kół Gospodyń Wiejskich pod Biało-Czerwoną w Pałacu Wielopolskich (ZDJĘCIA)

NOWE
II Zjazd Kół Gospodyń Wiejskich pod Biało-Czerwoną w Pałacu Wielopolskich (ZDJĘCIA)

Wkrótce 43. Zlot do środka Polski. Trwają zapisy na rajd

Wkrótce 43. Zlot do środka Polski. Trwają zapisy na rajd

Polecamy

Zaskakujący komunikat w Messengerze o ustawieniu kodu PIN. O co chodzi?

Zaskakujący komunikat w Messengerze o ustawieniu kodu PIN. O co chodzi?

Zgłaszanie kolizji w aplikacji mObywatel. Kiedy moduł będzie dostępny?

Zgłaszanie kolizji w aplikacji mObywatel. Kiedy moduł będzie dostępny?

Świetna nowość w WhatsApp. Przyda się każdemu użytkownikowi aplikacji

Świetna nowość w WhatsApp. Przyda się każdemu użytkownikowi aplikacji