Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Wisła jedzie po marzenia na Stadion Narodowy i promuje to specjalnym filmem

Wisła jedzie po marzenia na Stadion Narodowy i promuje to specjalnym filmem

Propozycje na majówkę. Rusza park linowy nad Jeziorem Nyskim

Propozycje na majówkę. Rusza park linowy nad Jeziorem Nyskim

Polecamy

Ogromna zmiana dla smartfonów z Androidem. Chodzi o kontakty

Ogromna zmiana dla smartfonów z Androidem. Chodzi o kontakty

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Przegląd tygodnia od 15.03 w Dąbrowie GórniczejTygodniowy przegląd prasy w Dąbrowie Górniczej, (15.03-21.03.2020)

Przegląd tygodnia od 15.03 w Dąbrowie GórniczejTygodniowy przegląd prasy w Dąbrowie Górniczej, (15.03-21.03.2020)